Baraka
Кафе
РИ
Равшан Истамов
Бухоро шаҳридаги энг мазали таомлар пиширилади, мен шу жойдан бошқа жойга овқатланмайман, энг асосийси ходимлари хушмуомала, овқатлари ҳалол, спиртли ичимликлар сотилмайди. Қисқаси жуда ажойиб жой, нархи эса хамёнбоп, ачинмайсиз овқатланиб. 5 та эмас 10 та юлдузчага ҳам арзийди. Ишонмасангиз кириб кўринг, биласизлар. Кимгадир ёрдамим теккан бўлса хурсандман!!! 🙏🙏🙏
Кукла из Снега
Заказывала доставку курица мангал, курочка просто супер! доставщик вежливый.
KO
Kandidat Ot Naroda
Пойдёт, персонал добрый, еда средняя, цены в меню не написаны, ассортимент маленький
Нозим Болтаев
Все вкусно очень мне понравилось рекомендую вам тоже туда приехат, цена тоже не дорого и официанти тоже вежливо обращается к клиенту
Абдуалим Бахранов
Очень вкусный блюда