T.S
95-ші бензин жоқ, амал жоқтан 92 құйдық
NS
Nurdaulet Seitzhapparov
В восторге
Заправка жаксы кызмет корсетулері оте керемет
Эдик Мусаев
Совсем не понравилось
Бугын 95тен 10л кофе и сникерс құртермак алдым касса 7040тенге шыгарп берды😀🧐 че за беспредел? Асыгыс едым кайттан сурап туруга уакыт болмады
Эдик Ибрагимов
Совсем не понравилось
Бензин вообще не качественный, залил 92 на 5к, не прошло и 5 минут, мотор затроил, попал на приличные деньги, кто это теперь будет компенсировать!?
Parviz Yusupov
В восторге
остался на трассе без бензина,TS заправка доставила бензин без лишних вопросов блогадарю менеджеру который помог✊ Сабит брат рахмет🤝✊
Sabakhaddin Aydarovich
Совсем не понравилось
Өте нашар зоправка ішінде заттарыда өте қымбат
БА
Бекен Абдирахманов
В восторге
Жігіттер осы заправканың жанар-майын құйыңыздар бензиніде саляркасыда жақсы TS ұжымына алғысымызды білдіреміз 💯💯💯
БЫ
Баглан Ызтылеу
В восторге
Бензиндері жақсы қызмет көрсету сапасы жоғарғы деңгейде түнде 4 те келсеңде өздері қуйып береді бензинді де Газды да Респект✊🏻✊🏻✊🏻
Б
Бакытжан
В восторге
Постоянно осы заправкадан бензин құйамын кызметтери жаксы жигиттердин таңғы 4/5 демейді
Пердебек Құрманали
В восторге
Бензиндері газдары өте жақсы сапасы жақсы унемі осы жерден толтырып құйып журміз
SJ
Sabit Jakipbekov
В восторге
Жанармайдың сапасысы жақсы жақсы қызмет көрсетеді зор
Айбек Таскын
Жаксы бензин бари