Med Fay Tem
3.4
ООО Med Fay Tem
3.4
A A
Бұл жерде 10 күн жатып кеттім. Тамақтары нашар. Түскі ас кезінде екінші тамақ бермейді 10 күнде 2-3 рет берген шығар. Және узи қымбат 300.000 сумға түстім ал вирусология институтында 120.000 сумға түстім. Қызметкерлері керек дәрілерді әкеліп береді чекпен бірге сол жері ыңғайлы. Тамақтарын жақсарту керек. Мүлдем ұнамады тамақтары.
ШХ
Шохрух Халилов
Рекомендую
НХ
Нилу Хасанова
Недавно поставила коронки керамические и поличели зубы . Результатом довольна. Доступная стоимость. Рекомендую
Рустам 007
Клиник теперь позади здание , теперь тут магазин
Нурби Самен
Узи неправильно сделали. На завтра пошла в другое место, после недели еще в другое. Все отрицают то что написали и видели в этом узи
Olamgir Aydarxonov
Клиника так себе, обслуживания ноль цены на услуги хз от куда берет. Дорого. Не советую.