IMedClinic
3.1
3.1
YS
Yulduz Sokhibova
Ассалому алейкум барчага. Бошқалар ҳам биз тушган ҳолатга тушмаслиги учун албатта ёзиб қолдиришни лозим топдим. Биз МСКТ (кўкрак қафаси) қилдирдик. Биринчидан, хулоса тайёр бўлиш вақти ҳақида огоҳлантиришмади ва хулосани бир кундан кейин беришди. Энг ёмони — берилган хулосада онамда бор бўлган хроник касалликлар умуман кўрсатилмаган. Бу хулосани бошқа врачлар қабул қилмади, шундан кейин бошқа рентгенологга олиб бориб, яна алоҳида пул тўлаб қайта кўрсатдик. У ерда қарашганда, барча хроник касалликлар борлиги айтилди, лекин биринчи берилган хулосада умуман ёзилмаган ва хулоса нотўғри чиққан. Бу жуда жиддий ҳолат. Чунки гап инсон соғлиғи ва ҳаёти ҳақида кетяпти. Нотўғри хулоса сабаб нотўғри даволаниш бошланиши мумкин. Одамлар вақт йўқотади, пул йўқотади ва энг ёмони — соғлиғига хавф туғилади.
Ramazon Akbarov
Juda ham zor faoliyat korsatadi 24 / 7 xizmat korsatishadi
Мадина Минбаева
В этой клинике в 2024 году с мая месяца ходила к стоматологу Хурсанд Ибойдуллаев лечить зубы точнее ставить импланты. К августу месяцу он выполнил работу - поставил имплантаты, сделал коронки и т.д. Я сразу была недовольно цветом, на что он мне ответил мы всегда так делаем. И к тому же он удалил мне 11 зубов, ссылаясь на то что их нельзя вылечить, что они все сгнили. Облегчил себе работы и заработал на мне деньги. Через месяц у меня упала коронка. Я звонила, он всё говорил приеду в эту неделю, приеду на другой неделе. Потом перестал отвечать вообще. Звоню в январе этому стоматологу, сообщить, что конструкция которую он мне установил шатается. Он не отвечает. На данный момент пришлось обратиться к другому стоматологу, который чётко разъяснил ошибки стоматолога IMEDCLINIC. Обратилась к глав.врачу Саиде Анваровне за помощью на что она ответила, что ответственность за стоматолога она не несёт, что она только сдавала в аренду стом.кабинет. Я немалые деньги отдала за зубы. Народ, с каждым может произойти мой случай, необязательно со стоматологом, и вам так же ответят. Я попалась 😭😭😭😭😭 Могу только сказать АЛЛАХ ВАМ СУДЬЯ 🤲
Aziz Shahabidinov
Сбиваются очереди на МРТ и забывают предупредить людей по записи. МРТ делают круглосуточно. Хороший персонал.
M
Murza